Dulceaţă de aronia ar trebui să fie alegerea numărul 1 a persoanelor care pun accent pe sănătatea lor şi care nu ratează niciodată cea mai importantă masă a zilei, micul dejun.
Cum arată un mic dejun sănătos cu dulceaţă de aronia?
Un mic dejun sănătos cu dulceaţă de aronia arată în felul următor:
· o felie de pâine integrală sau neagră cu unt natural fără sare şi dulceaţă de aronia;
· o felie de pâine wasa pe care se pune dulceaţă de aronia şi nuci sau migdale măcinate;
· o felie de pâine Ezekiel la prepararea căreia se folosesc numai germeni de grâne şi legume şi făină integrală, mei, orz, soia şi linte, a cărei rețetă este uşor de găsit pe internet, unsă cu unt şi dulceaţă de aronia;
· o rondea de orez simplă, care poate fi găsită în magazinele de tip plafar şi nu numai, cu dulceaţă de aronia şi fistic prăjit, pentru o textură crocantă;
· o mini “shaorma” sănătoasă formată dintr-o lipie de porumb unsă cu dulceaţă de aronia, împreună cu cubuleţe sau beţişoare de fructe sau felii de fructe şi “asezonată” cu scorţişoară, nucă măcinată;
· un terci sănătos din ovăz peste care se adăuga o linguriţă de dulceaţă de aronia;
· o budincă de chia cu dulceaţă de aronia;
· clătite americane cu dulceaţă de aronia;
Cele mai citite articole
· iaurt natural amestecat cu o linguriţă de dulceaţă de aronia;
· o brioşă preparată în casă cu dulceaţă de aronia;
· clătite cu făină integrală cu dulceaţă de aronia;
· orez brun cu lapte şi cu dulceaţă de aronia;
împreună cu:
· o cană cu lapte în care s-a turnat o linguriţă de miere şi una de pudră de roşcove;
· un ceai de tei, muşeţel, mentă sau plante, în funcţie de preferinţe;
· o cană de cafea bio neindulcita;
· o cană de smoothie sau de suc natural în care s-a adăugat o linguriţă sau două de pudră de aronia.
Fără doar şi poate, acestea sunt numai câteva dintre ideile cele mai sănătoase şi mai delicioase prin care poate fi consumată dulceaţă de aronia în combinaţii cu alte alimente cu proprietăţi nutriţionale impresionante.
Beneficiile unui mic dejun sănătos pentru organism
Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Pentru a avea o sănătate de fier, micul dejun nu trebuie “sărit” sub nicio formă în nicio dimineaţă. Micul dejun trebuie să fie compus din alimente care accelerează procesele metabolice şi care ajută la arderea grăsimilor. Această masă trebuie consumată la cel mult o oră de la trezire pentru a creşte nivelul de energie, fiind una din celemai săţioase, echlibrate şi variate mese ale zilei.