În cadrul soluțiilor TC Romania Crown Cool – renumit producător și distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale, un loc important îl au modelele de tunele și camere frigorifice care se remarcă prin funcționarea impecabilă o lungă perioadă după momentul achiziției.
Cei interesați pot să găsească și pe site-ul e-licitație.ro camera frigorifică de congelare – TC 100 DF.
Acest tip de echipament de răcire este foarte bun pentru depozitarea produselor la o temperatură cuprinsă între -1 grad Celsius și -25 grade Celsius, pe termen lung.
Această cameră frigorifică oferită de TC Romania Crown Cool se pretează pentru stocarea la o temperatură potrivită, constantă, a mai multor soiuri de fructe și legume, dar și a unor produse lactate și a mezelurilor.
Echipamentul frigorific amintit se mai poate folosi cu încredere și pentru a se depozita în interiorul său diverse produse de natură farmaceutică, dar și cosmetice sau substanțe chimice, necesitând o stocare la un număr scăzut de grade Celsius.
Camera frigorifică de congelare TC 100 DF este construită din panouri speciale care alcătuiesc pereții și tavanul acesteia. Aceste panouri frigorifice de culoare albă (RAL 9010) au o grosime de 10 cm. Echipamentul de răcire prezintă o ușă batantă de 90×190 cm care se deschide din ambele direcții (din exterior, dar și din interior), are o instalaţie frigorifică şi sistem de iluminare performante.
La cererea clienților, specialiștii TC Romania Crown Cool pot să realizeze inclusiv camere frigorifice modulare cu zone de temperaturi diferite.
Exemple de produse ce pot fi depozitate în camera frigorifică de congelare TC 100 DF
Iată în continuare câteva dintre categoriile de produse care trebuie depozitate la temperaturi între -1 și -25 grade Celsius în astfel de echipamente de răcire de mari dimensiuni:
- Carnea și produsele din carne. Carnea proaspătă, precum carnea de vită, porc și pui vrac, trebuie depozitată la temperaturi scăzute pentru a încetini dezvoltarea bacteriilor și a preveni deteriorarea. Și produsele din carne, cum ar fi salamurile și cârnații, trebuie de asemenea păstrate până la comercializare la temperaturi scăzute pentru a preveni râncezirea acestora.
- Lactatele. Laptele, brânza și alte produse lactate trebuie depozitate la temperaturi scăzute pentru a se preveni dezvoltarea bacteriilor și a prelungi durata lor de valabilitate.
- Produse de patiserie. Unele produse de patiserie, precum ar fi aluatul pentru plăcinte, prăjituri și cozonac, trebuie depozitate la temperaturi scăzute până la prelucrare pentru a împiedica creșterea bacteriilor și a preveni fermentarea acestora.
- Fructe și legume. Anumite produse de acest gen, precum ar fi merele, cartofii și morcovii, pot fi stocate la temperaturi scăzute pentru a li se încetini procesul de maturare și a li se prelungi durata de valabilitate.
- Vaccinuri și medicamentele. Unele vaccinuri și medicamente necesită depozitarea la temperaturi scăzute pentru a li se păstra eficacitatea și siguranța. De exemplu, vaccinurile pentru rujeolă, oreion, rubeolă, gripă.
- Produse cosmetice. Anumite produse cosmetice, precum ar fi cremele și loțiunile cu conținut ridicat de apă, pot deveni instabile sau se pot degrada dacă sunt depozitate la temperaturi ridicate. Prin urmare, este recomandată depozitarea acestora la temperaturi scăzute.
- Substanțe chimice. Unele chimicale necesită depozitare la temperaturi scăzute pentru a păstra stabilitatea și siguranța.
Nu uita nici de tunelurile de congelare rapidă de la TC Romania Crown Cool!
Pe lângă camerele frigorifice de refrigerare și de congelare compania proiectează și construiește inclusiv tuneluri cu congelare rapidă, ideale pentru congelarea produselor în cantități industriale. Un produs de succes al companiei este tunelul de congelare rapidă – TC 120/140 SH.
Datorită tehnologiei utilizate este posibilă scăderea rapidă a temperaturii în interiorul echipamentului de răcire, fapt ce conservă caracteristicile calitative ale alimentelor supuse acestui procedeu termic, evitându-se astfel apariția bacteriilor, cauza principală a învechirii sau degradării organoleptice a alimentelor. Prin recurgerea la un ciclu rapid de scădere a temperaturii, se va asigura prospețimea alimentelor în integralitatea lor (deopotrivă la interior și la exterior).
Pentru detalii, iată mai jos datele de contact ale companiei TC Romania Crown Cool:
Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita
Telefon: (+40) 726 308 900 – Fax: (+40) 266 315 068
Site: www.tcromania.com – e-mail: [email protected]